Binnen de muren van deze gezellige verzamelplaats vond decennia geleden een traditionele beenhouwerij haar thuis. Deze ruimte werd zorgvuldig getransformeerd tot een unieke bestemming voor eten en genieten, gehuld in een ongedwongen sfeer.

De passie voor voedsel, drank, muziek en gastvrijheid heeft hier geleid tot een plek waar de gewoonlijke aanpak van restaurant wordt vermeden.  In plaats daarvan is bewust gekozen voor een ander pad –  iets wat verder gaat dan het traditionele restaurant.

 

De aanpak is divers: van culinaire pop-up concepten zoals informele borrel, afscheid, familiefeest, verjaardag, communie ... tot netwerk evenementen voor bedrijven, de "cena en red". 

 

Met een focus op lokale producten en een genegenheid voor de Spaanse keuken wordt gestreefd naar een combinatie van vertrouwde en verrassende smaken. Gastvrijheid en originaliteit staan centraal in de totale beleving die wordt geboden.

Laat alle vooraf opgestelde verwachtingen achterwege en laat je hier verrassen.

 

De mogelijkheid om je te verwelkomen wordt met enthousiasme tegemoet gezien!